Privacy voorwaarden

 

Gebruik

Bookify.Gent hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Uw gegevens zal Bookify.Gent uitsluitend gebruiken of aanwenden in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerken van persoonlijke gegevens. Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om u te voorzien van informatieve nieuwsberichten over de werking en updates, dienstverlening en tarieven. Uw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. Bookify.Gent heeft alle mogelijke voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

De klant/bezoeker is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn login gegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Bookify.Gent heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

Inzage en correctie

U heeft steeds een wettelijk recht om uw persoonsgegevens volledig aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Dit is noodzakelijk voor een correcte levering en betaling van de verhandelde boeken. Bookify.Gent verbindt er zich toe dit automatisch te verwerken. De klant/gebruiker is zelf verantwoordelijk om de correcte en recente persoonsgegevens mede te delen. Indien foutieve informatie wordt doorgegeven is dit de volledige verantwoordelijkheid van de klant/gebruiker alsook de gevolgen hiervan.

Wanneer u contact met ons opneemt worden uw persoonsgegevens en communicatie beschermd door onze plicht tot confidentialiteit.

Privacy & Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kan slechts een machine identificeren, geen personen.

Bookify.Gent gebruikt cookies dit tot doel hebben u de website optimaal te laten gebruiken. Zo worden al uw bestellingen bijgehouden in uw winkelmandje en hoeft u niet telkens opnieuw in te loggen. 

Google analytics

Bookify.Gent maakt gebruik van Google analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. Hierbij wordt zoals hierboven vermeldt ook gebruik gemaakt van cookies. Dit laat ons toe het surfgedrag van onze gebruikers op de website te analyseren en aan de hand daarvan het gebruiksgemak te verhogen. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kan het gebruik van cookies uitschakelen door in uw browser de daarvoor geëinde instelling te kiezen. Gelieve hierbij rekening te houden dat indien de cookies zijn uitgeschakeld, het mogelijk is dat bepaalde elementen/applicaties niet of slechts gedeeltelijk zullen werken.

Wanneer u de website www.bookify.gent bezoekt verklaart u zich akkoord met het Privacy beleid zoals hierboven omschreven en geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.


GDPR - General Data Protection Regulation

Conform de nieuwe regelgeving van mei 2018, doen wij met Bookify ons uiterste best ons dataprotectiebeleid op orde te stellen. En dus uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Bij het aanmaken van een account op Bookify.Gent vragen wij enkele persoonlijke gegevens.

Persoonlijke gegevens 

Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens voor diverse doeleinden, zoals het verwerken van uw bestelling, het voeren van correspondentie met u, het verstrekken an informatie over de status van uw bestellingen, of het afhandelen van een verkoop via ons platform.

We kunnen de informatie die we van u hebben verzameld, combineren met de informatie die we uit andere bronnen hebben verkregen. Hierdoor kunnen we de algehele nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie verbeteren en kunnen we onze contacten met u beter op u afstemmen. 

Daarnaast kunnen we ook informatie verzamelen met betrekking tot uw gebruik van onze websites. Hiervoor gebruiken we diverse technieken, waaronder cookies en google analytics.

Waar worden uw persoonlijke gegevens voor gebruikt

Voor het afhandelen van uw aanvragen, door onszelf of door anderen die bij de afhandeling betrokken zijn. 

Voor het leggen van contact met u, voor kantentevredenheidsonderzoek of merkonderzoek, of in samenhang met bepaalde transacties. Voor het uitbetalen van verkopers via het platform hebben we uiteraard ook uw bankrekeningnummer nodig.

Ter ondersteuning van producten of diensten die u van ons hebt afgenomen.

Uw keuzemogelijkheden

Als we gegevens van u verzamelen, kunt u ons laten weten dat u niet wilt dat deze voor verdere marketingcontacten worden gebruikt. Bovendien kunt u het gebruik van cookies in uw browser uitschakelen.

Indien u het wenst kunnen wij een deel of het totaal van uw gegevens verwijderen uit ons systeem. Deze worden wel nog geback-upt op onze servers voor boekhoudkundige doeleinden. 

U kan ons steeds mailen op info@bookify.gent voor meer informatie.

 

Disclaimer

Deze website is eigendom van HLM-Group

Onze hoofdzetel is gevestigd: Heurnestraat 372 9700 Oudenaarde

Voor verdere info: info@bookify.gent

Ondernemingsnummer: BE 0676.947.954